Diensten

Lievers werkt onder andere voor woningcorporaties, gemeenten, vastgoedbeheerders, projectontwikkelaars, (zorg)instellingen, bouwmaatschappijen en particulieren. Voor hen verzorgen we allerlei vormen van installatietechniek. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling, aanleg of het onderhoud van verwarming, warmwatervoorziening en mechanische ventilatie, maar ook aan renovatie van bestaande installaties.

Woningbouw

Lievers werkt veel voor woningcorporaties. We zijn op de hoogte van de laatste regelgeving en werken altijd volgens het KWH-label. Door onze jarenlange ervaring met installatietechniek in de woningbouw kijken we nergens meer raar van op.

Meer informatie

Scholen

Ook voor scholen verzorgt Lievers installatietechniek. U kunt bij ons terecht voor installatie, onderhoud en beheer. Onze vakmensen stemmen het project volledig af op uw wensen.

Meer informatie

Zorgcentra

Lievers levert al jaren installatietechniek voor zorgcentra. We verzorgen onder andere klimaatbeheersing en sanitaire oplossingen, maar denken ook mee met verlichting en brandveiligheid. Samen bereiken we optimaal comfort en veiligheid voor zorgcliënten.

Meer informatie

Vastgoedbeheerders

Voor vastgoedbeheerders is het belangrijk dat de installatietechniek vlot verloopt. Dankzij korte lijnen intern en heldere communicatie zorgen we dat de opdracht snel en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Meer informatie

Particulier

Lievers werkt niet alleen voor zakelijke opdrachtgevers, maar ook voor particulieren. Ook voor de particuliere opdrachtgever bieden we oplossingen op maat. Of u nu in een nieuwbouwwoning woont, gaat verbouwen of onderhoud nodig heeft.

Meer informatie