Zorgcentra

Lievers levert al sinds 1970 een breed scala aan diensten voor zorgcentra. U kunt bij ons terecht voor klimaatbeheersing, verlichting, sanitaire techniek en meer.

Op de hoogte

De zorg staat bekend om snelle ontwikkelingen en wijzigingen. Bij Lievers blijven we actief op de hoogte van de branche, zodat we binnen de actuele regelgeving een oplossing naar wens kunnen creëren. Dit is niet alleen belangrijk voor u, maar ook voor uw cliënten. Samen zorgen we voor een veilige en comfortabele omgeving.

Vaste partner

Voor sommige diensten hebben we het liefst een vaste partner. Gewoon omdat u dan weet bij wie u moet zijn als er een keer iets aan de hand is. Lievers is dan ook altijd gericht op een langdurige samenwerking met haar opdrachtgevers. Met resultaat, want veel van onze partners zijn al jaren klant.

Storingsdienst

De zorg staat nooit stil. Mocht er dus een keer een storing zijn, dan wilt u dit het liefst direct opgelost hebben. Lievers heeft een storingsdienst die 365 dagen per jaar, 24/7 beschikbaar is. Onze monteurs hebben een mobiel communicatiesysteem en kunnen daardoor direct reageren op uw oproep.