Vastgoedbeheerders

Beleggers, aannemers en VVE’s hebben allemaal te maken met installatietechniek in hun woningen. Lievers wordt graag uw partner voor installatie, service en onderhoud. Samen werken we aan maximale (kosten)efficiĆ«ntie en duurzame installaties voor de bewoners.

Vrijblijvend afspraak maken?

Meer weten over de mogelijkheden bij Lievers? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons, dan kijken wij graag wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Gecertificeerd installateur

Lievers is een gecertificeerd waarborginstallateur. U bent dus verzekerd van een veilige, betrouwbare installatie en onderhoud. Daarnaast is ons team op de hoogte van de laatste regelgeving binnen de woningbouw. Zo kunnen we binnen de actuele wet- en regelgeving aan uw wensen voldoen.

Uitgebreide servicedienst

Een acute storing of dringend probleem? Bij Lievers wordt het zo verholpen. We hebben een 24/7 servicedienst, zodat we ook avond- en weekendstoringen snel kunnen behandelen. Dankzij ons mobiele communicatiesysteem kunnen de monteurs adequaat reageren.

Langdurige samenwerking

Idealiter heeft u een vaste partner in de installatietechniek. Geen gedoe en u weet altijd waar u aan toe bent. Lievers is gericht op een lange, vruchtbare samenwerking met haar opdrachtgevers. En dat werkt goed, want veel van onze opdrachtgevers blijven jaren klant bij Lievers!