Over ons

J. Lievers b.v. uit Leidschendam is sinds 1970 actief in de installatietechniek. U kunt bij ons terecht voor ontwikkeling, aanleg en onderhoud op alle gebieden van klimaatbeheersing; verwarming, mechanische ventilatie, warmwatervoorziening en renovatie van bestaande installaties.

Bij Lievers denken we altijd vanuit de wensen van onze opdrachtgevers. Wij stemmen onze adviezen, planning en service dan ook op u af. Intern is er een korte lijn tussen directie en medewerkers, zodat we uw opdrachten snel uit kunnen voeren.

Het uitstekende vakmanschap van ons personeel is het resultaat van jarenlange ervaring en tussentijdse bijscholing. Zo blijven we altijd up-to-date met nieuwe producten, systemen en technieken.

  • Uw wens staat centraal
  • Jarenlange ervaring en dus expertise in de installatietechniek
  • Maximale veiligheid en comfort
  • Vakbekwame medewerkers die vaak al jaren bij ons werken

Onze visie

Bij Lievers willen we de onderhoudsprocessen tijdens de levensduur van de installaties continu verbeteren. Daarbij staat het comfort van de bewoners altijd voorop. Met onze jarenlange ervaring en het vakmanschap van ons team leveren we onze opdrachtgevers de beste service.

Het Lievers team

Bij Lievers werken P.I. en P.O. gecertificeerde monteurs, service- en onderhoudsmonteurs en EBI SCIOS medewerkers die samen de installaties en het onderhoud verrichten. Ons callcenter- en helpdeskteam staat altijd direct voor u klaar en helpt u snel met uw vraag of probleem.